Automate your Marketing
with Womplify




 
ashiqueen's FotoPage

By: ashiqueen ashiqueen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 30-Jan-2009 10:41 Email | Share | | Bookmark
LAMAnYE TAK UPDATE pIc..ni PiC masa tahun 2008

RaYA 2007
dlm keter minah interprem la katakan.aku & Ita
uIKK..Montel lagi masa ni 2008
View all 12 photos...
lama betoi tak menjejaki kaki ke fotopages aku ni..last aku login masa upload pic wedding ita kawin tahun 2007,pastu 2008 sampai la hari ni baru la terbuka pintu hati ni nak login kat cni..waRgHH!! Windu weii nak update pic & latest info psl aku.
anyway tanggal 13hb Disember 2008 yg lepas,lebih kurang pukul 9.15 mlm bertempat di kediaman parents aku di Taman Gembira Semenyih.aku telah selamat diijabkabulkan dgn pasangan ku Mohd Fauzi,Syukur Alhamdulillah.. majlis akad nikah selamat disempurnakan sendiri oleh ayahandaku Bakaruddin Hj Aripin yg menjadi wali,Hanya dgn sekali lafaz saje,aku sah bergelar seorang isteri..Selamat tinggal zaman bujang
sedih,syahdu,sayu menyelubungi diriku..ye la selama 9 tahun bercinta,mengharungi pahit manis & berbagai2x dugaan,rintangan & macam2x lagi la ..akhirnya sampai juga ke jinjang pelamin..berkat doa famili & semua sahabat handai yg telah mendoakan .Terima Kasih semua..
14hb majlis persandingan di sebelah aku & 21hb Disember 2008 jemput menantu di rumah parents suami Taman Tas Kuantan,
buat SuAMi Ku Yg TerCinTA Mohd FauzI ..I LoVe U So Much..seMoga perkahwinNAn Ini KeKAL keAkhir HAyAT...


Thursday, 9-Aug-2007 06:55 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...


Wednesday, 11-Jul-2007 06:20 Email | Share | | Bookmark

antara brg2x hantaran yg aku wat sendiri
ada yg tak muat letak ats katil ni
aku ngn ita
View all 130 photos...


Thursday, 17-May-2007 07:54 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 23 photos...


Thursday, 17-May-2007 07:54 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 36 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net